Blog

Een nieuw jasje

 

Een website is het online visitekaartje van een bedrijf. Als multimedia bedrijf weten wij dat als geen ander, om deze reden en om het feit dat onze activiteiten het komende jaar zijn uitgebreid, is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw online visitekaartje.

 

 

Op deze website proberen wij jou als bezoeker een zo goed mogelijk beeld te geven van wat wij voor jou kunnen betekenen. Dit hebben we onder andere gedaan door de gehele site op te delen in 4 onderwerpen. Video, audio, automatisering en presenteren. Per onderdeel ontdek je wat wij op dat gebied voor jou kunnen betekenen. Uit ervaring weten wij dat bezoekers van een website niet lang zullen zoeken om de informatie die ze nodig hebben. In principe hebben wij de vuistregel dat alle informatie binnen 2 klikken vindbaar moet zijn.

 

 

Op iedere onderwerp pagina starten we met een header, deze laat zien bij welk onderwerp je zit en wat je daarover te weten kunt komen. Daarnaast is iedere header voorzien van een video achtergrond om een sfeer impressie van het onderwerp te geven.

Onder de header worden een aantal portfolio projecten uitgelicht. Daaronder worden de verschillende diensten toegelicht. Er is steeds gekozen om een drietal diensten toe te lichten. Maar daaronder wel te vertellen dat er meer mogelijk is.

 

 

Natuurlijk is het fijn als er meteen een mogelijkheid is om contact op te nemen. Hoe fijn is het dan als je binnen het bedrijf ook meteen bij de juiste persoon terecht komt? Mede om deze reden hebben wij er voor gekozen om elke pagina een eigen zogenaamd 'kennismaken' gedeelte te geven. Het formulier dat hier word ingevuld, komt meteen terecht bij de persoon die binnen Alpha producties verantwoordelijk is voor de afdeling waar jij meer over wilt weten. Net zo handig!

 

 

Naast de informatieve pagina's, zit er in de footer van de website nog wat extra informatie verstopt. Zo kun je hier meer lezen over onze doelstelling en vacatures maar kun je ook via file transfer meteen grote bestanden naar ons toe sturen. Daarnaast hebben we een toolkit beschikbaar die meer vertelt over gebruik van onze huisstijl.

 

 

Direct en persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom zijn wij tijdens kantoor uren ook bereikbaar via de live chat. Meteen contact met één van onze mensen voor een antwoord op je vraag. 

 

 

En natuurlijk, in een wereld waar meer dan 60% van al het internet verkeer via een smartphone plaats vind, is onze nieuwe website volledig responsive en op alle apparaten goed te bekijken.

Laat ons weten wat jij vindt van het resultaat, en als je nog tips hebt zijn die natuurlijk ook altijd van harte welkom!